NASIL KAYIT OLUNUR?
- Sitemizin giriş kısmında “kayıt ol” butonuna tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Kayıt olmak için isim-soy isim bilgilerinizi e-posta ve şifre bilgilerinizi girmeniz, ardından gerekli sözleşmelerimizi okuyup onaylamanız gerekmektedir. 

NASIL GİRİŞ YAPABİLİRİM?
- Sitemizin giriş kısmında kullanıcı adı kısmına e-postanızı ve şifre kısmına şifrenizi girerek sistemimize erişebilirsiniz.

NASIL YAZAR OLUNUR?
- Profilinizdeyken kategoriler kısmında “abonelik bilgisi” yer almaktadır. Oradan dilediğiniz yazarlık paketini satın alabilirsiniz. Satın alma işlemleriniz geçmişinize düşecektir.

SATIN ALMA GEÇMİŞİMİ NEREDEN GÖRÜNTÜLEYEBİLİR VE KONTROL EDEBİLİRİM?
- Profilinizdeyken sol tarafta yer alan kategoriler kısmından “satın alma geçmişi” butonuna tıklayarak erişebilirsiniz.

KİŞİSEL BİLGİLERİMİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİR VEYA DOLDURABİLİRİM?
- Sitemize giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki profil ikonuna tıkladıktan sonra karşınıza bütün kişisel, sosyal ve eğitim bilgileriniz çıkacaktır. Oradan verilerinizi uygun şekilde girebilir veya değiştirebilirsiniz. 

YAZARLIK PROFİLİMİ DİĞER KULLANICILAR  NEREDEN GÖRÜNTÜLENEBİLİR? 
Sitemizin ana sayfasında ulaşabilir veya profil kısmındaki uzmanlar, yazarlar, eğitmenler  kategorilerinden yazar butonuna  tıklayarak da  erişebilirler 

YAZARIM DİĞER KULLANICILARLA NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM ?

- newspdr.com’ a giriş yaptıktan sonra sağda bulunan kullanıcı profili butonunu tıklanıp, sağda bulunan mesaj kutucuğuna girerek dilediğiniz kullanıcı ile veya admin ile iletişime geçebilir hatta size mesaj göndermesini istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz

YAYINLANAN YAZILARIM NEREDE GÖRÜNTÜLENEBİLİR?
- Ana sayfamıza eriştikten sonra aşağı doğru ininiz. Yazılar karşınıza çıkacaktır. Veya yazarlar butonuna tıklayarak tüm yazarları görebilir ve yazarın profilinde yazıları görüntülenebilir.

ABONELİK SÜREMİN AZALDIĞINI VEYA BİTTİĞİNİ NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?
- Profilinizde yer alan halkaların en solundaki halka size kalan abonelik süresinin bilgisini verir. Bu şekilde kaç gün kaldığını öğrenebilirsiniz veya abonelik süreniz bitmişse yenileyebilirsiniz

YAZARIM  DİĞER KULLANICILARLA NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM ?

- newspdr.com’ a giriş yaptıktan sonra sağda bulunan kullanıcı profili butonunu tıklanıp, sağda bulunan mesaj kutucuğuna girerek dilediğiniz kullanıcı,uzman ,eğitmen, yazar  veya admin ile iletişime geçebilir hatta size mesaj göndermesini istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz.

YAZARIM AYNI ZAMANDA NEDEN EĞİTMENLİK VE UZMANLIK PROFİLİ SATIN ALAMIYORUM?
- Bir aboneliğe sahipseniz ve farklı alanda bir abonelik almak istiyorsanız yeni bir profil açmanız gerekmektedir. 

ÇAĞRI MERKEZİNE NEREDEN ULAŞABİLİRİM?
- 0850 308 11 85 numaralı hattımızdan bize ulaşabilir ya da sitemizin anasayfasında en alt kısımda bulunan “whatsapp” butonuyla whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. 





Binlerce Mutlu Öğrenciye Katılın!

Bültenimize abone olun ve en son haberleri ve güncellemeleri alın!