NASIL KAYIT OLUNUR?
- Sitemizin giriş kısmında “kayıt ol” butonuna tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Kayıt olmak için isim-soy isim bilgilerinizi e-posta ve şifre bilgilerinizi girmeniz, ardından gerekli sözleşmelerimizi okuyup onaylamanız gerekmektedir. 
NASIL GİRİŞ YAPABİLİRİM?

- Sitemizin giriş kısmında kullanıcı adı kısmına e-postanızı ve şifre kısmına şifrenizi girerek sistemimize erişebilirsiniz.

NASIL UZMAN OLUNUR?
- Profilinizdeyken kategoriler kısmında “abonelik bilgisi” yer almaktadır. Oradan dilediğiniz uzmanlık paketini satın alabilirsiniz. Satın alma işlemleriniz geçmişinize düşecektir.

SATIN ALMA GEÇMİŞİMİ NEREDEN GÖRÜNTÜLEYEBİLİR VE KONTROL EDEBİLİRİM?
- Profilinizdeyken sol tarafta yer alan kategoriler kısmından “satın alma geçmişi” butonuna tıklayarak erişebilirsiniz.

KİŞİSEL BİLGİLERİMİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİR VEYA DOLDURABİLİRİM?
- Sitemize giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki profil ikonuna tıkladıktan sonra karşınıza bütün kişisel, sosyal ve eğitim bilgileriniz çıkacaktır. Oradan verilerinizi uygun şekilde girebilir veya değiştirebilirsiniz. 

UZMANLIK SATIN ALAN KİŞİLER NEREDEN DİPLOMA VE SERTİFİKA YÜKLEYEBİLİRLER?
- Bunun için öncelikle kategoriler kısmından “uzmanlıklarım” butonuna tıklaması gerekir. Yeni uzmanlık alanını seçtikten sonra uzmanlık alanınızı ve alanınızla ilgili belgenizi yüklemeyip belge tipini seçmeniz gerekmektedir. Ardından admin onayına sunulan belgeler onaylanır ve uzmanlık alanınızı danışanlarınızla deneyimleyebilirsiniz. 

UZMANLIKLARIM BUTONU NE İŞE YARAR?
- Uzmanlığınıza dair belgelerini yükleyebilir, bu uzmanlık alanınızla abonelik paketinizle dilediğiniz gibi seanslar oluşturabilirsiniz.

İBAN BİLGİLERİMİ NEREDEN GİREBİLİRİM?
- Profil kısmında yer alan “İban Numarası” kısmından girebilirsiniz.

UZMANDAN SATIN ALINAN SEANSA NEREDEN ERİŞİLEBİLİR?
- Anasayfada kategoriler kısmından uzmanlar butonuna tıklamalısınız. Ardından Herhangi bir uzmanın seanslarına “Uzmana Sor” kısmından ulaşabilirsiniz.

UZMAN VE DANIŞAN  SEANSA NASIL KATILABİLİR?
- Satın alınan seansın  gün ve saati  gelmediği sürece uzman ve danışanda “OTURUMA KATIL” butonu gri olur.
- Oturuma katıl butonu aktif (mavi) olduktan sonra önce uzman daha sonra danışan katılabilecektir.Uzman katılmazsa ,danışanda “MODERATÖR BEKLENİYOR” uyarısı çıkacaktır.
- Satın alınan seansın  gün ve saati  geldikten sonra UZMAN katılırsa  “OTURUMA KATIL” butonu maviye döner ve danışanda katılabilir.

UZMANLIKLARIM NEREDE GÖRÜNTÜLENİYOR?
- Sitemizin ana sayfasında ulaşabilir veya profil kısmındaki uzmanlar, kategorilerine tıklayarak da  erişebilirsiniz.

ABONELİK SÜREMİN AZALDIĞINI VEYA BİTTİĞİNİ  NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?
- Profilinizde yer alan halkaların en solundaki halka size kalan abonelik süresinin bilgisini verir. Bu şekilde kaç gün kaldığını öğrenebilirsiniz veya abonelik süreniz bitmişse yenileyebilirsiniz. 


UZMANIM DANIŞANLARIM VE DİĞER KULLANICILARLA NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM ?

- newspdr.com’ a giriş yaptıktan sonra sağda bulunan kullanıcı profili butonunu tıklanıp, sağda bulunan mesaj kutucuğuna girerek dilediğiniz kullanıcı,uzman ,eğitmen, yazar  veya admin ile iletişime geçebilir hatta size mesaj göndermesini istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz.

UZMANA YAPILAN YORUMLAR NEREDE GÖRÜNTÜLENEBİLİR?
- Ana sayfada kategoriler kısmından uzmanlar butonuna tıklamalısınız. Ardından Herhangi bir uzmanın yorumlar kısmını karşınıza çıkan sayfada görüntüleyebilirsiniz.

ÇAĞRI MERKEZİNE NEREDEN ULAŞABİLİRİM?
- 0850 308 11 85 numaralı hattımızdan bize ulaşabilir ya da sitemizin anasayfasında en alt kısımda bulunan “whatsapp” butonuyla whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. 






Binlerce Mutlu Öğrenciye Katılın!

Bültenimize abone olun ve en son haberleri ve güncellemeleri alın!